sheila@sheilabuikdanscentrum.nl 06-21427703

Kinderfeestjes

In het fotoalbum staan allemaal leuke foto’s van onze kinderfeestjes en onder aan de pagina staan reacties van mensen die feestjes bij ons geboekt hebben.

Een kinderfeestje kan plaatsvinden in studio’s op diverse locaties, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem & Arnhem. En ook in Deventer & Zwolle, of gewoon een kinderfeestje thuis. Vanaf nu hebben we ook een studio in Amersfoort! Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes. Na het kinderfeestjes worden de foto’s gemaild, de leukste foto van het feestje zetten we op onze site.

Op deze pagina staat informatie over:

Kinderfeestje  Buikdans

Wil je dansen als Shakira of als een prinses uit duizend en een nacht, boek een buikdanskinderfeestje om nooit te vergeten! Kinderfeestjes buikdans zijn voor kinderen van vier tot veertien jaar. Vanaf veertien jaar hebben we speciale tiener buikdansworkshops.

Kinderfeestje Topmodel

Kleding, sieraden, make-up, catwalk, muziek, design, model, photoshoot… een echt kinderfeestje voor meiden. Filmpje klik hier.

Topmodel & Rode loper act voor evenementen

Op zoek naar een leuke act voor kids tijdens een evenement? Dit is de act waar alle kids dol op zijn! Rode lopers, stapels hippe kleding, make-up, hoedjes, tasjes, brillen, sieraden… wij nemen alles mee en zorgen dat alle kinderen een top tijd hebben tijdens braderie, buurtfeest, bedrijfsfeest, enz. Bekijk onze feedback, wij maken alle kids dolblij. We hebben heel veel ervaring en onze docentes zijn super enthousiast! Natuurlijk is dit ook te combineren met een van onze leuke dansworkshops. Voor prijzen of vragen, neem contact met ons op.

Green screen Fotofeestje

Superleuke foto’s maken met te gekke, grappige, mooie, bijzondere achtergronden, we maken er en feestje van met ons green screen! Dat kan tijdens een buurtfeestje, kinderfeestje, familiefeestje, enz. Wij hebben er zin in! We kunnen het ook nog helemaal afmaken met bijpassende themakleding! Kosten 100 euro voor een uur, maakt niet uit hoeveel kinderen er zijn. (voor elk extra uur komt er 50 euro bij)  Is het aan huis komen er reiskosten bij. Is het in onze studio in Zutphen komen er geen extra kosten bij. Is het in een van onze andere studio’s komt er 40 euro huur bij.

Streetdance workshop / Zumba dance workshop

Ideaal voor elk feestje met jongens en meisjes. Verjaardag, familiedag, bruiloft, wij geven een spetterende Streetdance workshop of Zumba dance workshop en zorgen dat alle kinderen het reuze naar hun zin hebben!

Kinderfeestje Princesses / Prinsessenfeestje of Balletfeestje (t/m  7 jaar)

Dit kinderfeestje staat voor dubbeldikke pret! Stapels prinsessenjurken of balletjurken, make-up en lekker dansen tussendoor!
Er kunnen ook jongens meedoen, daar hebben we ook leuke verkleedkleding voor.

Princess – prinssesenjurken, balletjurkjes en buikdanskostuums te huur

De mooiste prinsssenjurken te huur! Belle, Assepoester, Doornroosje, Rapunzel, Sneeuwwitje, Ariel, Yasmine, Bruid, Ballerina, Buikdanseres, enz.. Wij hebben ze allemaal! De kosten zijn 2,50 per jurk. Er is een minimum van 25,00 euro, dus de jurken worden per tien stuks of meer verhuurd. Kan ook verzonden worden, dan komen er 7,50 euro verzendkosten bij.

Voor een kinderfeestje thuis of kinderfeestje Zutphen, kinderfeestje Apeldoorn en kinderfeestje Doetinchem bent u aan het juist adres. Ook informatie over een kinderfeestje Arnhem, kinderfeestje Deventer & kinderfeestje Zwolle kunt u  vinden op onze site.

Reacties:

Boek een gezellig kinderfeestje thuis of een kinderfeestje op locatie! Onze kinderfeestjes zijn in Gelderland en Overijssel.