sheila@sheilabuikdanscentrum.nl 06-21427703

Workshops

Op deze pagina staat informatie over alle workshops.

Wij kleden als enige in Nederland alle deelnemers aan van top tot teen tijdens onze dansworkshops en onze enthousiaste docentes maken van alle workshops een feest! Alle workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen. De buiken hoeven niet bloot, we hebben ook hemdjes bij ons. Onze workshops zijn leuk voor een bedrijfsuitje, vriendinnen dag, vrijgezellenfeest & teamuitje, enz. Is het budget niet zo groot, boek dan een leuke feestjesworkshop, een optreden & mini workshop naar keuze!

De dansworkshops kunnen plaatsvinden in onze studio’s in Gelderland en Overijssel.
Onze sfeervolle studio’s zijn te vinden in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem & Arnhem.
En ook in Deventer, Zwolle, Enschede, Nijmegen & Raalte hebben wij gezellige studio’s.
Vanaf nu is er ook een studio in Amersfoort!
Wij komen ook in heel Nederland aan huis of op een van uw eigen locaties workshops verzorgen.

Filmpjes: Klik hier!

Onder aan deze pagina staan reacties en recensies van particulieren en bedrijven over onze spetterende activiteiten.

Het is ook mogelijk om een “feestjesworkshop” te doen!

Wilt u een bruiloft, diner, bedrijfsfeest, familiefeest, opvrolijken. Dan is dat mogelijk met een kleine demonstratie naar keuze, Buikdans, Burlesque Dance, Bollywood, Gyspy, Hula, Spaans-Arabisch, Tribal of Afrobeat alles is mogelijk, met daarna een mini workshop voor de gasten.
Dit kan een half uur tot een uur duren en zorgt voor een topsfeer tijdens uw evenement!
Neem contact met ons op voor de prijzen.

Informatie betalingen workshops:

Het aantal opgegeven deelnemers ten tijde van opgave is bindend voor de hoogte van factuur.
Uitzonderingen hierop gelden indien:

De factuur wordt de maandag voor de workshop per email verstuurd. Als hiervan wordt afgeweken wordt u hierover verwittigd. In het geval dat het aantal deelnemers wordt verhoogd zal een tweede nota volgen op deze eerste. De factuur moet betaald zijn voor de dag van de workshop. Is het geld voor die tijd nog niet bijgeschreven, graag even een betaalbewijs mailen. Afzeggen van een workshop kan 4 weken van tevoren kosteloos, daarna kost het 100 euro – afzeggen van een workshop 1 week van tevoren kost 225 euro.

Buikdansworkshop

Laat je meevoeren door de exotische klanken van oosterse muziek en stap in de wereld van buikdansen, deze workshop is geweldig voor vriendinnendagen, vrouwendagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten enz..! Buikdansen is heerlijk voor iedereen!

Bollywood Indiase dans workshop

Indiase Bollywood Dans is een mix van Zuid-Indiase Bharata Natyam (tempeldans), Noord-Indiase Kathak (verhalenverteller), buikdans en moderne dans. Bekende dansvorm uit de musical-achtige Bollywoodfilms.

Burlesque workshop

Leer teasen als Dita von Teese of poseren als Marilyn Monroe. Je sexy voelen, glitter & glamour, teasen, theaterspel, humor, moulin rouge, zelfspot, vrouwelijke kracht…het komt allemaal aan bod in onze workshop ‘Burlesque‘. Met deze showdans voelt iedereen zich supervrouwelijk.

Spaans-Arabische dansworkshop

Zwierende rokken en sierlijke armen, een superleuke combinatie van Flamenco en Buikdans! We hebben allemaal leuke Flamenco kleding aan en gaan tijdens deze workshop helemaal op in vrolijke Spaans-Arabische muziek.

Thema Photoshoot met kleding!

We houden eerst een supergezellig verkleedfeest met heel veel kleding en accessoires en leren iedereen mooie poses passend bij het gekozen thema.
Dat kan van verleidelijk burleske tot en met een mysterieus 1001 nacht thema. Passievol Spaans, Hula dans of Bollywood, alle thema’s zijn mogelijk!
Een eventuele jarige of bruid zetten we nog extra in het zonnetje. Dit is een supergezellige workshop, plezier gegarandeerd!

Afrobeat Dansworkshop

Een super swingende dans & workout! Up-tempo dans op energetische remix beats. Lekker wild en explosief! Heerlijk genieten! Een feestje voor iedereen die uit zijn dak wil gaan!
 • Alle dames krijgen afro heupskirts die ze tijdens de les kunnen gebruiken.
 • Is de workshop ter gelegenheid van een bepaald persoon, dan krijgt de bruid, jarige of vriendin een cadeautje als herinnering en ze krijgt een mooie outfit aan tijdens de workshop.
 • De workshop duurt anderhalf uur.
 • We geven een superleuke Afrobeat dansles, en we leren iedereen een leuk dansje.
 • We hebben drankjes & lekkers.
 • Op het laatst maken we leuke groepsfoto’s.
 • De kosten zijn 30,00 euro p.p. en boven de twintig personen is het 25,00 euro per persoon. Er is een minimum van 300,00 euro per workshop.
 • Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 175,00 euro per workshop (7 0f minder personen). Bij 8 en 9 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 250,00 euro (10 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 20,00 euro extra. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding

Twerk workshop – Twerkshop – Twerken 

Twerken is je billen bewegen op muziek! Shake that booty! Twerken is een sexy en sensuele dancemove waarbij je al je vrouwelijke charmes in de strijd gooit. Heel erg populair op dit moment, maar vooral ook heel erg leuk om te doen!

 • Alle dames krijgen superleuke broekjes die ze tijdens de les kunnen gebruiken.
 • Is de workshop ter gelegenheid van een bepaald persoon, dan krijgt de bruid, jarige of vriendin een cadeautje als herinnering en ze krijgt een mooie outfit aan tijdens de workshop.
 • De workshop duurt anderhalf uur.
 • We geven een superleuke Twerk les en we leren iedereen een leuk dansje.
 • We hebben drankjes & lekkers.
 • Op het laatst maken we leuke groepsfoto’s.
 • De kosten zijn 30,00 euro p.p. en boven de twintig personen is het 25,00 euro per persoon. Er is een minimum van 300,00 euro per workshop.
 • Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 175,00 euro per workshop (7 0f minder personen). Bij 8 en 9 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 250,00 euro (10 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 20,00 euro extra. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Henna versieringen

Voor, na of tijdens de workhop kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten (100 % op natuurlijke basis) Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Zigeunerdans workshop – Gypsy dance

Zwieren en zwaaien met wijde rokken. Passie, vuur en gevoel. Dansen doe je met elkaar en met veel plezier.

Hawaiiaanse Hula workshop

Met deze workshop brengen we iedereen in tropische sferen! Aanvankelijk was de hula/hoela dans een heilige en spirituele dans, maar langzamerhand werd het een dans voor op feestjes. Hula Dance kent verschillende vormen. Jullie dansen de moderne vorm: Hula Auana. Deze is informeel en staat los van ceremonies. Deze expressie vorm is zeer populair op de Hawaii eilanden.

Samba workshop

Samba staat voor, feest, vrouwelijkheid, actie, sexy & summervibes… kortom alle ingrediënten voor een super geslaagde workshop!

Zumba of Bellyfit workshop

Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. De zwoele danspasjes doen de temperatuur al vlug naar een hoogtepunt stijgen! Bellyfit is een combi van Belly, Afro, Bolly, Pilates en Yoga! Filmpje klik hier.

Zumba of Bellyfit voor scholen: Basisonderwijs, BSO, Voortgezet Onderwijs en Speciaal Onderwijs

Regelmatig geven wij Zumbalessen op scholen, voor de kinderen is dit een groot feest! De muziek is heerlijk opzwepend en we gebruiken allemaal hippe muziek en bewegingen. Zelfs na een uur flinke inspanning en zweten willen ze niet stoppen. “Ditch the Workout Join the Party” is het motto van Zumba en met deze workshop kunnen alle kinderen dat zelf aan den lijve ondervinden, Zumba is FUN!

American Tribal Style Bellydancing/Tribal Fusion workshop

Een speciale buikdans vorm ontstaan in USA, is een combinatie van elementen uit de orientaalse-, Indiase-, Spaanse-, en Afrikaanse dans. ATS wordt in een groep gedanst, op basis van improvisatie van de leidster. Iedereen leert om de leiding te nemen en te volgen zodat je samen kan dansen als een ‘tribe’. De interactie tussen de danseressen staat steeds centraal. Tribal Fusion: Choreografie, solo of in kleine groep, invloeden van buikdans, ATS, flamenco, streetdance, hip hop, breakdance, jazzdance, moderne dans, burlesque…

Bruiloft pakket en Trouwdag special

Op de mooiste dag van je leven je gasten verrassen met een kleine dans workshop. We geven de gasten 30-60 minuten les in een van de bovenstaande workshops. Daarna kunnen ze het geleerde dansje aan het bruidspaar en de rest van de gasten laten zien.
Dat worden onvergetelijke, hilarische en ontroerende momenten op je trouwdag.
De lerares zal aan het eind ook nog een kleine show geven. De workshop kan aan volwassenen en kinderen gegegeven worden. Uiteraard nemen we ook wat aankleding mee voor de deelnemers, een ideale sfeer en gangmaker voor op elk trouwfeest!

Buikdansworkshops voor scholen en speciaal onderwijs

Is er een themaweek op jullie school, of willen jullie iets meer weten over oriëntaalse dans en muziek, wij komen er graag iets over vertellen en demonstreren. Alle kinderen krijgen heupdoeken die ze tijdens de les kunnen gebruiken. We vertellen over oriëntaalse muziek en dans, we doen een dansje voor en laten de klas meedoen. Muziek en dans in oosterse culturen is een interessant onderwerp om verder te verdiepen in deze bijzondere les, die wij graag voor jullie verzorgen. Voor meer informatie en tarieven kunt U contact met ons opnemen.

Oriental Gym voor senioren

Voor de senioren hebben we speciale Oriental Gym lessen. Door eenvoudige bewegingen houden we, heupen, bekken, spieren en gewrichten soepel. We houden onze conditie op pijl zodat we vitaal en fris blijven op een leeftijd dat het juist van belang is in goede vorm te blijven. Deze lessen houden ons fris en fit en worden met veel plezier gegeven aan elke groep senioren die graag een soepel lijf willen hebben. Ook geven wij orïentaalse danssshows voor bejaardenhuizen, zorginstellingen, en verzorgingstehuizen. Voor meer informatie en tarieven, kunt u contact met ons opnemen.

Voor een spetterend vrijgezellenfeest Zutphen, vrijgezellenfeest Apeldoorn en vrijgezellenfeest Doetinchem ben u aan het juiste adres. Ook voor een super gezellig vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeest Nijmegen & vrijgezellenfeest Enschede zijn wij te vinden. Voor vrijgezellenfeest Arnhem, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeest Gelderland & vrijgezellenfeest Overijssel kunt u ook contact met ons opnemen.

Heel veel bedrijven en particulieren hebben al eens meegedaan met een van onze activiteiten, hier een aantal van hun enthousiaste reacties:

Oriëntaalse dans, raqs sharki, buikdans…  een feest voor iedereen! Kom gezellig met ons buikdansen!

Maak van je gelegenheid een feest, boek een buikdanseres of doe een buikdansworkshop!

Behalve buikdanslessen verzorgen we ook buikdansshows, oriëntaalse dansshows, kinderfeestjes en diverse workshops voor particulieren, scholen en bedrijven.

Voor een bedrijfsuitje Zutphen, bedrijfsuitje Apeldoorn en bedrijfsuitje Doetinchem ben u aan het juiste adres. Ook voor een gezellig bedrijfsuitje Deventer, bedrijfsuitje Nijmegen & bedrijfsuitje Enschede zijn wij te vinden. Voor bedrijfsuitje Arnhem, bedrijfsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Gelderland & bedrijfsuitje Overijsel kunt u contact met ons opnemen.

Voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag ideeën, vriendinnendag uitjes of teamuitjes Gelderdand en Overijssel bent u hier aan het juiste adres!