sheila@sheilabuikdanscentrum.nl 06-21427703

Bedrijfsfeestje of show voor uw bijeenkomst

 

Wij verzorgen bedrijfsfeestjes, bedrijfsshows, bedrijfsuitjes, teamuitjes en teambuilding door heel Nederland.

Wij hebben met talloze grote en kleine bedrijven gewerkt en iedereen is altijd 100% tevreden over onze diensten. Onder aan deze pagina een lijst met bedrijven en organisaties waar wij activiteiten voor hebben verzorgd.
Al onze mensen werken met passie en plezier en weten iedereen vrolijk te maken met hun enthousiasme en uitstraling.

Buikdanseres, Shisha terras, waarzegster en henna artieste als in duizend en nacht!

Onze buikdanseressen, burlesque danseressen en Bollywooddanseressen toveren elke teamuitje en bedrijfsfeest om in een groot feest. We hebben ook een Shisha terras, met heerlijke geurende waterpijpen met fruittabak om het geheel aan te kleden. Oosterse tapijten, oriëntaalse kussens, kleurige kaarsjes, iedereen zal zich in een 1001 nacht sprookje wanen.
Het is ook mogelijk om een waarzegster en henna versierster erbij te boeken, alles kan op maat gemaakt worden naar ieders wensen.

Workshop Buikdans, Burlesque, Bollywood, Hula, Spaans Arabisch en Bellyfit.

Wij kleden als enige in Nederland alle deelnemers aan van top tot teen tijdens onze dansworkshops en onze enthousiaste docentes maken van alle workshops een feest! Alle workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen. De buiken hoeven niet persé bloot, we hebben ook hemdjes bij ons. Doe eens iets anders en zorg voor een vrolijke, gezellige dag gevuld met lachen en plezier. Tussendoor drinken en eten we wat lekkers in een gezellig oosters hoekje en op het eind maken we leuke foto’s van de groep.

Het is ook mogelijk om een “feestjesworkshop” te doen!

Wilt u een diner of bedrijfsfeest opvrolijken. Dan is dat mogelijk met een kleine demonstratie, Buikdans, Burlesque Dance of Bollywood met daarna een klein workshopje voor de gasten.
Dit kan een half uur tot een uur duren en zorgt voor een top sfeer tijdens uw evenement

De dansworkshops kunnen plaatsvinden in onze studio’s in Gelderland en Overijssel. Onze sfeervolle studio’s zijn te vinden in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem & Arnhem. En ook in Deventer, Zwolle, Enschede, Nijmegen & Raalte hebben we mooie studio’s tot onze beschikking. Wij komen ook in heel Nederland aan huis of op een van uw eigen locaties workshops verzorgen.

Bedrijven en organisaties waar wij activiteiten voor hebben verzorgd:

Buikdanseres boeken

Vrolijk uw feest op met een wervelende buikdanseres, we brengen iedereen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laten we aan het eind van de voorstelling iedereen lekker meedansen met rinkelende heupdoeken. Alle stijlen zijn mogelijk: Traditioneel Egyptisch, Modern Cairo Style, Turks, enz.
Al onze buikdanseressen zien er fantastisch uit en hebben prachtige kostuums en accessoires.
Ook voor TV & reclame zijn onze buikdanseressen te boeken, ze zijn o.a. te zien bij “Meiden van de Herengracht” en “Icasting”.
Klik hier voor meer foto’s en klik hier voor filmpjes van onze prachtige danseressen. Voor boekingen: 06-21427703.
Wij maken er zeker een feestje van!

Onze buikdanseresssen werken in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, enz.

Henna versieringen

Voor, na of tijdens onze show kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten
zetten (100 % op natuurlijke basis) Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Shisha-Waterpijp huren/of een luxe Shisha-waterpijp terras huren

Kom nog meer in oosters sferen en huur Shisha’s. Een waterpijp met vruchtensmaaktabak, geeft nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige luxe Shishahoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes, enz.
Klik hier voor een filmpje.
Onze Shisha verhuur is in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, enz. Natuurlijk kunt u ook een buikdanseres huren om te dansen in de Shisha hoek.

Een waarzegster huren

Maar uw feest extra leuk met een waarzegster met kaarleggingen, spannend en mysterieus!

Een bollywood danseres huren

Vrolijk uw feest op met een wervelend en kleurrijk Bollywood optreden. Deze energieke Indiaase dans en de vrolijke muziek, staan garant voor feest!
Onze bollywood danseresssen werken in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, enz.

Burlesque danseres huren

Een spicy lady met een supershow, alle gasten zullen hun ogen uitkijken. Deze danseres windt iedereen om haar vinger met haar sexy dansmoves!
Onze burlesque danseresssen werken in heel Nederland, Amsterdam, Zwolle, Enschede & Utrecht. En in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Deventer, Amersfoort, enz.

Wij werken in heel Nederland, buikdanseres Amsterdam of buikdanseres Zwolle.
En ook voor buikdanseres Utrecht en buikdanseres Apeldoorn.
We zijn ook beschikbaar voor buikdanseres Arnhem en buikdanseres Enschede.
Onder buikdanseres Nijmegen en buikdanseres Amersfoort kunt u ons ook terugvinden.