sheila@sheilabuikdanscentrum.nl 06-21427703

Kinderfeestjes

In het fotoalbum staan allemaal leuke foto’s van onze kinderfeestjes en onder aan de pagina staan reacties van mensen die feestjes bij ons geboekt hebben.

Een kinderfeestje kan plaatsvinden in studio’s op diverse locaties, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem & Arnhem. En ook in Deventer & Zwolle, of gewoon een kinderfeestje thuis. Vanaf nu hebben we ook een studio in Amersfoort! Kijk in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van onze spetterende kinderfeestjes. Na het kinderfeestjes worden de foto’s gemaild, de leukste foto van het feestje zetten we op onze site.

Op deze pagina staat informatie over:

Kinderfeestje Buikdans

Wil je dansen als Shakira of als een prinses uit duizend en een nacht, boek een buikdanskinderfeestje om nooit te vergeten! Kinderfeestjes buikdans zijn voor kinderen van vier tot veertien jaar. Vanaf veertien jaar hebben we speciale tiener buikdansworkshops.

Kinderfeestje Topmodel 

Kleding, sieraden, make-up, catwalk, muziek, design, model, photoshoot… een echt kinderfeestje voor meiden. Filmpje klik hier.

Streetdance workshop / Hiphop workshop / TikTok workshop

Ideaal voor elk feestje met jongens en meisjes. Verjaardag, familiedag, bruiloft, wij geven een spetterende Streetdance workshop, Hiphop workshop  of TikTok workshop en zorgen dat alle kinderen het reuze naar hun zin hebben!

Kinderfeestje Princesses / Prinsessenfeestje 

Dit kinderfeestje staat voor dubbeldikke pret! Stapels prinsessenjurken of balletjurken, make-up en lekker dansen tussendoor!
Er kunnen ook jongens meedoen, daar hebben we ook leuke verkleedkleding voor.

Kinderfeestje Unicorn

Unicornfeestje – Dit kinderfeestje staat voor dubbeldikke pret! Prachtige Eenhoorn jurken met diademen, make-up en lekker dansen tussendoor!

Voor een kinderfeestje thuis of kinderfeestje Zutphen, kinderfeestje Apeldoorn en kinderfeestje Doetinchem bent u aan het juist adres. Ook informatie over een kinderfeestje Arnhem, kinderfeestje Deventer & kinderfeestje Zwolle kunt u  vinden op onze site.

Reacties:

Boek een gezellig kinderfeestje thuis of een kinderfeestje op locatie! Onze kinderfeestjes zijn in Gelderland en Overijssel.