sheila@sheilabuikdanscentrum.nl 06-21427703

Vrijgezellenfeestje en vriendinnenuitjes

Vrijgezellenfeestjes & Vriendinnenuitjes

Wij kleden als enige in Nederland alle deelnemers aan van top tot teen tijdens onze dansworkshops en onze enthousiaste docentes maken van alle workshops een feest! Alle workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen. De buiken hoeven niet persé bloot, we hebben ook hemdjes bij ons. Onze workshops zijn leuk voor een vriendinnen dag, vrijgezellenfeest, enz. We maken foto’s en hebben lekkere snacks en drankjes, de meeste complete, gezellige workshops!

De dansworkshops kunnen plaatsvinden in onze studio’s in Gelderland en Overijssel. Onze sfeervolle studio’s zijn te vinden in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem & Arnhem. En ook in Deventer, Zwolle, Enschede, Nijmegen & Raalte hebben we mooie studio’s tot onze beschikking. Wij komen ook in heel Nederland aan huis of op een van uw eigen locaties workshops verzorgen.

De workshop is ook online te volgen, iedereen logt in op ons Zoom kanaal en kan dan samen de workshop van onze super enthousiaste docente volgen. Kosten 190 euro. Maakt niet uit hoeveel deelnemers er zijn, er kunnen tot aan 99 personen meedoen.

In Zutphen hebben we ook een mooie en sfeervolle ruimte te huur waar ook gelegenheid is om uitgebreid wat te eten en drinken, High Tea of kletsen voor of na de workshop. Er is een keuken met alles erop en eraan en een grote tafel en stoelen om met zijn allen te zitten, kletsen of knutselen.

In ons fotoalbum staan foto’s om een indruk te krijgen van onze spetterende workshops. Ook zijn er filmpjes!
Onder aan deze pagina staan reacties en recensies van particulieren en bedrijven over onze spetterende activiteiten.

Het is ook mogelijk om een “feestjesworkshop” te doen!

Wilt u een bruiloft, diner, bedrijfsfeest, familiefeest, opvrolijken. Dan is dat mogelijk met een kleine demonstratie, Buikdans, Burlesque Dance of Bollywood met daarna een klein workshopje voor de gasten.
Dit kan een half uur tot een uur duren en zorgt voor een topsfeer tijdens uw evenement!
Neem contact met ons op voor de prijzen.

Informatie betalingen workshops:

Het aantal opgegeven deelnemers ten tijde van opgave is bindend voor de hoogte van factuur.
Uitzonderingen hierop gelden indien:

De factuur wordt de maandag voor de workshop per email verstuurd. Als hiervan wordt afgeweken wordt u hierover verwittigd. In het geval dat het aantal deelnemers wordt verhoogd zal een tweede nota volgen op deze eerste. De factuur moet betaald zijn voor de dag van de workshop. Is het geld voor die tijd nog niet bijgeschreven, graag even een betaalbewijsje mailen.

Buikdansworkshop

Filmpje van een Buikdans workshop vrijgezellenfeest: Klik hier
Filmpje van een workshop Bedrijfsuitje, Teambuilding & Vriendinnendag: Klik hier
Laat je meevoeren door de exotische klanken van oosterse muziek en stap in de wereld van buikdansen, deze workshop is geweldig voor vriendinnendagen, vrouwendagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellefeesten enz..! Buikdansen is heerlijk voor iedereen!

Bollywood Indiase dans workshop

Filmpje van een Bollywood workshop vrijgezellenfeest: Klik hier
Filmpje van een workshop Bedrijfsuitje, Teambuilding & Vriendinnendag: Klik hier
Indiase Bollywood Dans is een mix van Zuid-Indiase Bharata Natyam (tempeldans), Noord-Indiase Kathak (verhalenverteller), buikdans en moderne dans. Bekende dansvorm uit de musical-achtige Bollywoodfilms.

De kosten zijn 25,00 euro p.p. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro p.p. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 150,00 euro per workshop (6 0f minder personen). Bij 7 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 200,00 euro (8 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra.Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Burlesque workshop

Filmpje van een Burlesque workshop vrijgezellenfeest: Klik hier
Filmpje
van een Bedrijfsuitje, Teambuilding & Vriendinnendag workshop: Klik hier
Leer teasen als Dita von Teese of poseren als Marilyn Monroe. Je sexy voelen, glitter & glamour, teasen, theaterspel, humor, moulin rouge, zelfspot, vrouwelijke kracht…het komt allemaal aan bod in onze workshop ‘Burlesque‘. Met deze showdans voelt iedereen zich supervrouwelijk.

De kosten zijn 25,00 euro p.p. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro p.p. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 175,00 euro per workshop (7 0f minder personen). Bij 8 en 9 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 250,00 euro (10 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Spaans-Arabische dansworkshop

Filmpje van een workshop vrijgezellenfeest: Klik hier
Filmpje van een Bedrijfsuitje, Teambuilding & Vriendinnendag workshop: Klik hier
Zwierende rokken en sierlijke armen, een superleuke combinatie van Flamenco en Buikdans! We hebben allemaal leuke Flamenco kleding aan en gaan tijdens deze workshop helemaal op in vrolijke Spaans-Arabische muziek.

De kosten zijn 25,00 euro p.p. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro p.p. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 150,00 euro per workshop (6 0f minder personen). Bij 7 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 200,00 euro (8 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Maak een spetterend leuk dansfilmpje samen

We leren iedereen een spetterende dans, dat kan van verleidelijk burleske tot een mysterieus 1001 nacht dansje. Passievolle Spaanse dans, Hula dans of vrolijke Indiase Bollywooddans alles is mogelijk! Iedereen krijgt bijpassende kleding en accessoires, een eventuele jarige of bruid zetten we nog extra in het zonnetje. Iedereen kan meedoen, ook zonder danservaring is dit prima te doen. Na heel veel vrolijkheid en plezier zetten we alles op het eind vast op film! Een leuke herinnering aan een gezellige dag! Deze workshop is ook heel leuk als bedrijfsuitje, origineel en gezellig!

Henna versieringen

Voor, na of tijdens de workhop kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten (100 % op natuurlijke basis) Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Hawaiiaanse Hula workshop

Filmpje van een vrijgezellenfeest workshop: Klik hier
Filmpje van een Bedrijfsuitje, Teambuilding & Vriendinnendag workshop: Klik hier
Met deze workshop brengen we iedereen in tropische sferen! Aanvankelijk was de hula/hoela dans een heilige en spirituele dans, maar langzamerhand werd het een dans voor op feestjes. Hula Dance kent verschillende vormen. Jullie dansen de moderne vorm: Hula Auana. Deze is informeel en staat los van ceremonies. Deze expressie vorm is zeer populair op de Hawaii eilanden.

De kosten zijn 25,00 euro p.p. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro per persoon. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 150,00 euro per workshop (6 0f minder personen). Bij 7 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 200,00 euro (8 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra.Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Babyshower workshop

Met deze workshop zetten we de aanstaande moeder helemaal in het zonnetje! Een supergezellige workshop die iedereen met een glimlach naar huis laat gaan!

De kosten zijn 25,00 euro p.p. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro per persoon. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 150,00 euro per workshop (6 0f minder personen). Bij 7 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 200,00 euro (8 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra.Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Het is in Zutphen ook mogelijk om na de workshop om de hoek een shoot te doen met alle vriendinnen bij Fotostudio Marc Leeflang www.fotograafzutphen.nl. Beste foto als print op 20×28 en digitaal geleverd. Prijs: € 39,- all-in

Zumba of Bellyfit workshop

Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. De zwoele danspasjes doen de temperatuur al vlug naar een hoogtepunt stijgen! Bellyfit is een combi van Belly, Afro, Bolly, Pilates en Yoga! Filmpje klik hier.

De kosten zijn 15,00 euro per persoon. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is het 12,50 euro p.p. en is er een minimum van 150,00 euro per workshop. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

American Tribal Style Bellydancing/Tribal Fusion workshop

Een speciale buikdans vorm ontstaan in USA, is een combinatie van elementen uit de orientaalse-, Indiase-, Spaanse-, en Afrikaanse dans. ATS wordt in een groep gedanst, op basis van improvisatie van de leidster. Iedereen leert om de leiding te nemen en te volgen zodat je samen kan dansen als een ‘tribe’. De interactie tussen de danseressen staat steeds centraal. Tribal Fusion: Choreografie, solo of in kleine groep, invloeden van buikdans, ATS, flamenco, streetdance, hip hop, breakdance, jazzdance, moderne dans, burlesque…

De kosten zijn 25,00 euro p.p. tot en met vijftien personen. Boven de vijftien personen is het 20,00 euro p.p. Boven de twintig personen is het 17,50 euro p.p. Er is een minimum van 200,00 euro per workshop. Is de workshop in onze locatie in Zutphen is er een minimum van 150,00 euro per workshop (6 0f minder personen). Bij 7 personen 25 euro per persoon. En een vaste prijs van 200,00 euro (8 tot 15 personen) Voor elke persoon boven de 15 is het 10,00 euro extra. Een Shisha in de pauze erbij kost 20,00 euro extra. Wij hebben studio’s voor dansworkshops in Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem & Deventer. En ook in Zwolle, Enschede, Raalte en Nijmegen. Hebben jullie zelf een locatie, dat kan natuurlijk ook, we vragen dan wel reiskostenvergoeding.

Bruiloft pakket en Trouwdag special

Op de mooiste dag van je leven je gasten verrassen met een kleine dans workshop. We geven de gasten 30-60 minuten les in een van de bovenstaande workshops. Daarna kunnen ze het geleerde dansje aan het bruidspaar en de rest van de gasten laten zien.
Dat worden onvergetelijke, hilarische en ontroerende momenten op je trouwdag.
De lerares zal aan het eind ook nog een kleine show geven. De workshop kan aan volwassenen en kinderen gegegeven worden. Uiteraard nemen we ook wat aankleding mee voor de deelnemers, een ideale sfeer en gangmaker voor op elk trouwfeest!

reacties:

Oriëntaalse dans, raqs sharki, buikdans…  een feest voor iedereen! Kom gezellig met ons buikdansen!

Maak van je gelegenheid een feest, boek een buikdanseres of doe een buikdansworkshop!

Behalve buikdanslessen verzorgen we ook buikdansshows, oriëntaalse dansshows, kinderfeestjes en diverse workshops voor particulieren, scholen en bedrijven.

Voor een bedrijfsuitje Zutphen, bedrijfsuitje Apeldoorn en bedrijfsuitje Doetinchem ben u aan het juiste adres. Ook voor een gezellig bedrijfsuitje Deventer, bedrijfsuitje Nijmegen & bedrijfsuitje Enschede zijn wij te vinden. Voor bedrijfsuitje Arnhem, bedrijfsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Gelderland & bedrijfsuitje Overijsel kunt u contact met ons opnemen.

Voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnen dag ideeën, vriendinnenuitjes of teamuitjes Gelderdand en Overijssel bent u hier aan het juiste adres!